Ik wil actief bijdragen

Tijd om de handen uit de mouwen te steken voor de republiek? Republiek staat klaar om je daarbij te helpen.

Steun met een jaarlijks bedrag

De meest effectieve manier om campagne te voeren voor de republiek. Binnen 1 minuut geregeld.

Voer het gesprek

Zoveel overtuigde monarchisten zijn er niet meer in Nederland. Wel veel mensen die twijfelen. Misschien wel je vrienden, familie, buren, klasgenoten of collega's. Een beetje voorlichting doet vaak wonderen.

aan het laden

Overtuig Den Haag

Onze Tweede Kamer heeft de macht de monarchie af te schaffen en zo te zorgen voor democratischer en eerlijker Nederland. SP, GroenLinks en Bij1 zijn al openlijk pro-republiek. PvdA, D66 en PvdD zijn twijfelgevallen. Ze vinden dat het anders moet, maar zijn nog steeds vóór erfopvolging. Wij kunnen ze het laatste zetje geven.

  • Ben je lid van PvdA, D66, PvdD of VOLT? Samen kunnen wij de Kamerleden overtuigen om vóór een republiek te strijden. We bespreken de plannen via Zoom en komen in actie. Meld je nu aan.
  • Onder de 30 jaar? Kom bij de Jong-Republiek appgroep. Zo houden we je ook op de hoogte van nieuwe actie-meetups. Stuur een 06-nummer naar cees.debeer@republiek.org
  • Lid van een andere politieke partij? Zie je kansen om op een andere manier in actie te komen? Mail je idee naar cees.debeer@republiek.org.
aan het laden

Kom bij het team

Republiek is een democratisch georganiseerde vereniging en wordt volledig gefinancierd door leden en sympathisanten. Periodieke giften zijn aftrekbaar voor de belasting omdat we een ANBI status hebben.